Se demo

LanguageWire förvärvar WhP International: Stärker erbjudanden för teknisk dokumentation

LanguageWire förvärvar WhP International

Köpenhamn, Danmark – 26 april 2024: LanguageWire, den danska teknikledda tjänsteleverantören av språktjänster, tillkännager stolt förvärvet av WhP International, en aktiv medlem i den globala communityn för tekniska publikationer som erbjuder ovärderliga lokaliseringstjänster till företag över hela världen inom olika branscher.

LanguageWires förvärvande av WhP International markerar en viktig milstolpe i LanguageWires mål att bli en global ledare inom språktjänster. Genom att integrera WhP Internationals expertis och innovativa DITA-teknologi strävar LanguageWire efter att förbättra sitt tjänsteutbud och erbjuda sina kunder avancerade lösningar för teknisk publicering.

LanguageWires CEO Søren Bech Justesen är entusiastisk över förvärvet och säger: "Vi är glada över att välkomna WhP International till LanguageWire-familjen. Integrationen av WhP Internationals DITA-funktioner överensstämmer sömlöst med LanguageWires åtagande att utnyttja teknologi för att förbättra kundeplevelsen och strömlinjeforma produktionsprocessen för flerspråkigt innehåll." Genom att gå samman strävar LanguageWire tillsammans med WhP International efter att leverera oöverträffat värde till kunderna och stärka sin position som branschledare. Dominique Trouche, CEO för WhP international, berättar med entusiasm att ”Vi på WhP är glada över att få gå med i en stor grupp som delar samma kultur med kraftfullare teknologi, större närvaro och ytterligare tjänster som gör det möjligt för våra Project Managers och Consultants att leverera ökat värde till våra globala kunder”.

 

Förvärvet av WhP International utökar LanguageWires globala räckvidd och stärker företagests positionen som en ledande europeisk språktjänsteleverantör. "Förvärvet stärker inte bara vår närvaro i Frankrike, utan positionerar oss också för ytterligare tillväxt i Nordamerika. Vi ser fram emot att kombinera våra styrkor för att bättre betjäna våra kunder och driva innovation inom språktjänstbranschen," säger LanguageWires CEO Søren Bech Justesen om deras tillväxt. Med kombinerad expertis och resurser är företagen redo att erbjuda kunderna förbättrade lösningar, ökad kapacitet och oöverträffad servicekvalitet.

För mer information, kontakta:

CEO, Søren Bech Justesen

Tel: +45 2911 0025

@: sju@languagewire.com

Om LanguageWire

Sedan grundandet år 2000 har LanguageWire med hjälp av sitt ekosystem för språkhantering förbättrat och effektiviserat företags globala kommunikation genom skräddarsydd AI-teknologi och mänsklig expertis. I syfte att göra global kommunikation smartare och mer effektiv anpassar LanguageWire sina tekniska lösningar efter kundernas behov, automatiserar arbetsflöden, och levererar flerspråkiga tjänster i en säker infrastruktur.

Om WhP International

WhP är en fransk språktjänsteleverantör som grundades 1994. De har under årens lopp levererat högkvalitativa språktjänster med fokus på teknisk dokumentation. Tack vare sin erfarenhet av DITA har de en stark ställning inom IT- och telekomindustrin, hälso- och sjukvården och industriutrustning.

Om DITA

DITA, eller Darwin Information Typing Architecture, är en XML-baserad arkitekturstandard for innehåll. Den används av de flesta globala företag inom programvaru-, sjukvårds-, fordons- och transport- samt tillverkningsindustrin för deras tekniska dokumentation.

Hur kan vi hjälpa dig?

Din resa mot en kraftfull, sömlös och enkel lösning för att skapa flerspråkigt innehåll börjar här! Berätta om dina behov så skräddarsyr vi den perfekta lösningen för ditt företag.