Se demo

Oppdatering i forbindelse med coronaviruset: Hos LanguageWire går alt sin vante gang

Henrik Lottrup

Tekstforfatter: Henrik Lottrup
LanguageWires medstifter og tidligere administrerende direktør
LinkedIn

Oppdatering i forbindelse med coronaviruset

Den globale pandemien coronavirus (COVID-19) fortsetter å utvikle seg raskt. I tillegg til å sørge for sikkerheten og helsen til våre medarbeidere, har vi som topprioritet at vi fortsetter å levere høy kvalitet og uavbrutt tilbud til våre kunder og språkeksperter.

LanguageWire har fokus på samarbeid online. LanguageWire-plattformen knytter sammen språkeksperter med forretningsfolk, uansett hvor de befinner seg i verden. Vi er derfor sikre på at vi kan fortsette å oppfylle vårt ansvar til våre kunder og språkeksperter. Gjennom teknologien og teamene våre, har vi kapasitet til å fungere som normalt og er forberedt på å møte nåværende og fremtidige forespørsler for innhold. 

Kunder

Vi har forståelse for at dagens klima har skapt et større behov for klar tale. LanguageWire er her for å støtte kundene våre i å finne nye og innovative metoder for å kommunisere med interessenter i de kommende ukene.

Vår plattform og teknologiløsninger fungerer som normalt, samtidig som det pågår globale tiltak for å kontrollere spredningen av COVID-19 . Når du logger deg på LanguageWire eller bestiller innhold via en LanguageWire Connector , vil du ha den samme opplevelsen som du er vant til.

Vi vet at de kommende månedene vil være en utfordrende tid for bedrifter over hele verden. LanguageWire er der for å gi deg den støtten og rådene du trenger for å håndtere endrede krav og innholdsbehov. Ikke nøl med å ta kontakt med oss eller din account manager hvis du har spørsmål.

Språkeksperter

LanguageWires nettverk av språkeksperter er helt avgjørende for selskapet. Som frilanser både er og forblir samarbeidet ditt med LanguageWire en topprioritet. Vi ønsker å forsikre deg om at vårt Vendor Management-team er tilgjengelig gjennom de vanlige kontaktkanalene hvis du har spørsmål.

Ta kontakt med Vendor Management om du har spørsmål eller bekymringer: vendormanagement@languagewire.com.

Hold kontakten

Vår plattform og team fungerer som normalt og er klare til å støtte virksomheten din. Vi er heldigvis godt forberedt så ansatte kan jobbe eksternt, og i stand til å håndtere økte mengder innhold i de kommende ukene.

Vi er tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, bare ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nedenfor.

Mvh,
Henrik Lottrup

Hva kan vi hjelpe deg med?

Din reise til kraftig, sømløs språkstyring starter her! Fortell oss om behovene dine, så skreddersyr vi en perfekt løsning for bedriften din.